Kronika

#ONTOP

#ROZE

Horoskopi, 28 Tetor 2020/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Dita nis në mënyrën më të mirë për ju. Pas një muaji beteje, veçanërisht të brendshme, tani pritet një përmirësim i caktuar për ju....

Horoskopi, 27 Tetor 2020/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Mos u shoqëro me njerëzit që të sjellin vetëm probleme këto ditë. Nëse një histori dashurie nuk funksionon, ajo mund të marrë fund në...

Horoskopi, 26 Tetor 2020/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Projektet e reja të punës ju interesojnë shumë. Çdo gjë që ka lindur tani, ose ka lindur në fillim të vitit, në të vërtetë...

Horoskopi, 25 Tetor 2020/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Këtë të diel do të keni një nevojë në rritje për të thënë atë që mendoni, pa u shqetësuar shumë se si do të...

Horoskopi, 24 Tetor 2020/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Mundohuni të jeni të duruar në dashuri, por dijeni që Hëna nuk është në favorin tuaj. Në frontin e punës, mendoni edhe për disa...