xx

#ONTOP

#ROZE

Horoskopi, 25 shkurt 2021/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Në gjysmën e parë të ditës mund të ketë disa pengesa lidhur me udhëtimet tuaja të shkurtra, në bashkëveprimin me njerëz të ndryshëm apo...

Horoskopi, 24 shkurt 2021/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Këshillohet që të shtyni të gjithë planet e reja. Takimet dhe ndërveprimet mund të ngadalësohen dhe jo të gjitha bisedat do të realizohen. Edhe...

Horoskopi, 23 shkurt 2021/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Përgjegjësia dhe ndjenja e detyrës janë të rëndësishme në çështjet financiare të të lindurve të kësaj shenje. Ju nuk duhet të prisni rendiment të...

“Dafina, pazar vetëm duke blerë libra, por edhe një dhuratë për...

Aurela Basha ka postuar në Instagram një moment nga e diela sëbashku me vajzën e madhe Dafinën. Vajza e Lulzim Bashës po bën pazar shoqëruar...

Horoskopi, 21 shkurt 2021/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Lidhje të ndryshme, udhëtime të shkurtra, mënyra e gjetjes së informacionit të nevojshëm, po bëhet shumë e rëndësishme për ju. Kjo është fusha ku...