Tag: Italia koronavirus

Itali, rritet numri i viktimave por nuk e ndryshon tendencen

Italia ka raportuar një rritje në numrin e viktimave. gjate 24 orëve të fundit.  Jane regjistruar 22 viktima që kanë ndërruar jetë diten e fundit. Ndersa...

ITALIA/ Sa jane infektimet dhe viktimat 24 oret e fundit

Ne 24 oret e fundit ne Itali ka pasur 34 viktima nga koronavirusi, raporton Mbrojtja Civile Italiane lidhur me Covid-19. Nje ditë më parë, numri...

Italia, numrin me te vogel te viktimave qe prej fillimit te...

Italia regjistroi 24 oret e fundit numrin më të ulët te viktimave qe nga 7 marsi kur u vendos izolimi ne kete vend. Viktimat nga...

Italia vijon renien ne infektime dhe viktima

Italia ka shemuar 75 viktima te reja me koronavirus 24 oret e fundit, duke u stabilizuar ne shifra te uleta. Nderkohe numri i infektimeve te...

Itali, sa jane infeksionet e reja dhe viktimat, 24 oret e...

Ndersa Italia po pergaditet per nje fazë të dytë të bashkëjetesës me pandeminë, numri i infeksioneve te reja eshte rritur ne nje shifer mjaft...

ITALIA/ Rritje ne numrin e viktimave dhe infeksioneve

Ka pesuar rritje sot Italia në numrin e viktimave dhe të rasteve pozitive me Covid 19 gjatë 24 orëve të fundit. Jane shënuar 117 viktima...

Italia, renie te shpejte ne infeksionet e reja dhe viktimat

Italia shënon ulje të metejshme të numrit të viktimave nga koronavirusi. Gjatë 24 orëve të fundit u regjistruan 78 viktima të reja duke e çuar...

Italia shenon numrin me te ulet te viktimave

Italia regjistroi 24 oret e fundit 153 viktima e 875 raste pozitive. Numri i përgjithshëm i viktimave ka arritur në 31 763 ndersa numri i...

Italia, serish ne shifra te uleta ne viktime dhe infektime

Italia ka shenuar 195 viktima te reja nga koronavirusi gjatë 24 orëve të fundit. Krahasuar me një ditë më parë numri i viktimave është...

Itali, numer minimal viktimash ne 24 oret e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 174 viktima ne Itali duke bërë që të jetë numri më i ulët i viktimave gjatë 1...