Tag: buxheti

Buxheti, dëmi 149 mln euro: Leskaj dhe Tabaku gozhdojnë Ahmetajn

Nga auditimet e buxhetit të 2016 Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar një dëm ekonomik prej rreth 149 milionë euro. Bujar Leskaj tha në...

Mesazhi i Lu në Rrëshen, reagon Basha: Ja pse qeveria refuzon...

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka reaguar në lidhje me deklaratëdhe mesazhin që dha ambasadori Donald Lu në Rrëshen. Lu u shoreh se...

Qeveria miraton ndryshimet në buxhet, ja fondet për energjinë

Qeveria ka miratuar ndryshimin në buxhetin e shtetit me një akt normativ duke reflektuar atë që tashmë pritej, lidhur mbi të gjitha me situatën...