VIDEO/ Aviatorët e NATO-s filmojnë Tiranën nga avionët ushtarakë

Ndaje

Aviatorët e NATO-s nuk kanë humbur rastin që të mos merrnin edhe pamje nga Tirana ndërsa kanë flutuaruar mbi kryeqytetin shqiptar ditën kur nisën punimet për aeroportin ushtarak të NATO-s në Kucovë.

Video është shpërndarë sot nga NATO dhe ambasada amerikane.

“Shihni këtë fluturim të mahnitshëm mbi Tiranë, parë nga kabina e pilotit të njërit prej avionëve të Aeronautikës Ushtarake Italiane. Avionët e NATO-s fluturuan në qiellin shqipëtar në shenjë nderimi dhe mbështetjeje për kontributin e Shqipërisë në NATO”, thuhet në postimine  ambasadës.

Italian Air Force Eurofighter fly by over Tirana on 24 January

Watch this – yesterday's flyby over Tirana viewed from the pilot cockpit inside one of the Italian Aeronautica Militare Eurofighters. Showing NATO's commitment to Albania and its population.#NATO @Ministero della Difesa Ministria e Mbrojtjes

Publiée par NATO Allied Air Command sur Vendredi 25 janvier 2019

Loading...

Leni një përgjigje