Tag: tryeza

Zbardhen propozimet e opozitës për “Zgjedhoren”: Financimi, kuota gjinore dhe periudha...

Zbardhen propozimet e opozitës në treyzën e Reformës Zgjedhore,  që synojnë të largojnë partitë nga korrupsioni politik, t’i emancipojnë ato me pjesëmarrjen reale të...

VIDEO/”Do të kemi një AMA si një hetuesi dhe një AKEP...

Partia Demokratike, se bashku me opozitën, kanë organizuar tryezen per lirine e medias per te kundershtuar ligjet e censures te propozuar nga qeveria. Në tryezë...

Tryeza për reformën zgjedhore, opozita me qëndrim zyrtar: Merr kuptim kur...

Opozita pranoi ftesën e OSBE-së për t'u ulur në tryezë diskutimi lidhur me reformën zgjedhore, duke dërguar në takim, një përfaqësues, Ivi Kason. Në një...

Ftesa e OSBE/Basha jep përgjigje: Kriza nuk zgjidhet me një tryezë

Ka ardhur edhe përgjigja e kryedemokratit Lulzim Basha pas ftesës së OSBE-së për tryezen e diskutimit për reformën zgjedhore. Ai theksoi se ende nuk i...

OSBE thërret tryezë gjithëpërfshirëse për reformën zgjedhore, ftesë edhe për PD

OSBE do të zhvillojë një tryezë gjithëpërfshirëse për reformën zgjedhore. Eventi do të mbahet në datën 25 shtator në Tiranë. Në këtë tryezë janë ftuar...