Tërmeti i fuqishëm në Tiranë, gurët zënë poshtë makinat

Ndaje

Lëkundjet e tërmetit kanë shkaktuar dëme serioze në Fakultetin e Gjeologjisë dhe Minierave në Tiranë.

Në fotografitë e siguruara nga, vihet re se gurët kanë shkatërruar makinat e parkuara pranë ndërtesës.

Pjesa e tarracës së godinës kryesore është rrëzuar dhe fatmirësisht nuk ka dëme në njerëz.

IGJEUM thotë se ky është tërmeti më i fortë i regjistruar në 20-30 vitet e fundit. Lëkundjet janë ndjerë në Tiranë, Gjirokastër, Pogradec, Fier, Dibër e Shkodër.

Loading...

Leni një përgjigje