VIDEO/Prapë Juncker, këtë herë arsyeja pse salla shpërthen në të qeshura është epike

Ndaje

Tashmë u bë e zakonshme që Presidenti i Komisionit Europian Jean-Claude Juncker të lejë skena komike në publik.

U bënë disa raste, kur Presidenti ka tërhequr vazhdimisht vemendjen me veprimet e tij qesharake.

Së fundi gjatë një konference për shtyp në Egjipt, Juncker-it i ra telefoni. E çuditshme, si ai ende nuk ka kuptuar që telefoni duhet të mbahet silent.

Ishte dyshuesja e zakonshme, gruaja ime”, tha Juncker dhe salla shpërthen në të qeshura.

Loading...

Leni një përgjigje