Tag: te braktisur

VIDEO/Ndiqini videot, ish-deputeti: Realiteti është i ndryshëm nga propaganda e Rilindjes...

Të moshuarit janë konsideruar si grupmosha më e rrezikuar nga koronavirusi dhe per kete arsye duhet të shtohet perkujdesi dhe vemendja ndaj tyre. Por, ne...

“Të prekur rëndë nga koronavirusi”, Pamjet nga Fieri: Banorët romë kërkojnë...

Njerezit me te braktisur dhe te lene ne harrese, jane padyshim romet, te cilet kane disa dite qe te ndodhur ne kete situate kerkojne...

VIDEO/Historitë e të miturëve shqiptarë, të “braktisur” nga prindërit në Itali!

Vetëm në 3 vitet e fundit janë 1600 të mitur shqiptarë të regjistruar që kërkuan strehë, ushqim dhe përkujdesje nga shteti italian duke u...