Tag: perhapet

COVID-19 përhapet me shpejtësi në vend, Gjirokastra konfirmon rastin e parë,...

Covid-19 vijon të përhapet me shpejtësi në vend pas lehtësimit të masave kufizuese. Në Gjirokastër është konfirmuar rasti i parë me koronavirus. Bëhet fjalë...

FOTO/”Nëse do të votoja, do më mallkonin me breza”, të tjerë...

Te shumtë janë intelektualët të cilët po i bashkohen nismes #edheune, duke u shprehur kundër zgjedhjeve farsë dhe të paligjshme të 30 qershorit. Kjo nismë...