Tag: Ofl

EMRAT/OFL në Berat, u kërkon deklarimin e pasurisë 5 të dënuarve...

Operacioni Forca e Ligjit u ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë 5 persona në Zvicër dhe Berat të dënuar...

EMRI/OFL i kërkon mikut të Emiljano Shullazit të deklarojë pasurinë

Operacioni Forca e Ligjit i ka “trokitur” në derë Lutfi Shabanit i njohur si Ben Çami, mik me Emiljano Shullazin. Dokumenti ku OFL i...

OFL në Elbasan, 5 të dënuarit që duhet të “zbardhin” pasurinë

OFL i ka dërguar formularin për deklarimin e pasurisë pesë personave të dënuar për trafik dhe kultivim të lëndëve narkotike në Elbasan. Ata janë Artan Gega,...

EMRAT/OFL i nis kërkesat për vetëdeklarimin e pasurisë katër personave në...

OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë katër personave në Tiranë, të dënuar për vepra të ndryshme penale. -Astrit...

EMRAT/OFL zbarkon në Shkodër, u dërgon formularin 4 të dënuarve për...

OFL u i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, katër shtetasve të cilët brenda 48 orësh duhet t’u përgjigjen...

EMRAT/OFL qëndron në Tiranë, u dërgon formularin 4 të dënuarve

Vijon pa ndërprerë Operacioni Forca e Ligjit, në zbatim të detyrave të përcaktuara në Aktin Normativ të datës 31 janar 2020. Në kuadër të zbatimit...

EMRAT/OFL në Tepelenë dhe Gjirokastër, 4 të dënuarit në ‘sitë’

Operacioni Forca e Ligjit “ka zbarkuar” në Tepelenë dhe Gjirokastër. Ofl u ka dërguar formularin e vetëdeklarimit katër të dënuarve. Behet fjalë për: Mirald Meça,...

EMRAT/ OFL iu çon formularin 3 të dënuarve për vrasje e...

Operacioni Forca e Ligjit u ka dërguar tre të dënuarve formularin për deklarimin e pasurisë. Njëri prej tyre është dënuar për vrasje, ndërsa dy...

EMRAT/Të dënuar për drogë e prostitucion, OFL u dërgon formularin tre...

Operacioni Forca e Ligjit ka zbritur në Vlorë ku u ka dërguar formularët për deklarimin e pasurisë tre të dënuare në zbatim të detyrave të...

EMRAT/OFL në Durrës, u dërgon formularin bosëve të drogës

OFL i ka dërguar forkularin e deklarimit tre personave të dënuar për prodhim dhe shpërndarje të lëndëve narkotike duke iu kërkuar atyre që të...