Tag: kim mehmeti

Kim Mehmeti: Në Shqipëri ka filluar lufta mes qytetarisë e barbarisë!

Shkrimtati Kim Mehmeti ka bere nje percaktim te kthjellet ne lidhje me konfliktin per Teatrin. “Në Shqipëri ka filluar lufta mes qytetarisë e barbarisë!”,...

Mehmeti: “Nuk i ka hije burrit të shtetit të flasë e...

Shkrimtari dhe publicisti Kim Mehmeti e sheh krizën e fundit politike në Shqipëri si pasojë që ka ardhur nga sjellja e përgjegjshme e klasës...

‘Rama shoumen, Thaçi karrierist i sëmurë’, shkrimtari: Kur do të shpëtojmë...

Shkrimtari Kim Mehmeti ka adresuar kritika dhe komente për kryeministrin Edi Rama dhe presidentin Hashim Thaçi. Nëpërmjet një statusi në rrjetet sociale ai shkruan se...

Kur Rama zhgënjen dhe mbështetësit e tij, ja çfarë kryeministri kemi...

Shpeshherë ndodh që një person të cilin e ke mbështetur aq shumë, të zhgënjen dhe kryeministri Rama është rasti më i mirë të cilit...