Tag: ervin minarolli

Supervjedhja me rrugën Korçë-Ersekë, PD: SPAK të nisë hetimin. Miku i...

PD ka reaguar sërisht sot përmes sekretarit të Burimeve Njerezore, Ervin Minarolli lidhur me aksin Korçë-Ersekë, të cilën e konsideron supërvjedhjen e radhës nga...

‘Vjedhja me rrugën Korçë- Ersekë’, PD fakton shumëfishimin e kostove: Rruga...

Ervin Minarolli ka faktuar vjedhjen sipas tij ne rrugen Erseke-Korçë. Sipas tij, behet fjale per shumëfishim te kostove. Zyrtari i PD, shprehet se rruga u...

“Vjedhja skandaloze me Milot-Fier”, PD ndalet në aksin e njohur: Qytetarët...

I ndodhur ne nje aks rrugor pranë Rrogozhinë, ku do të kalojë rruga e re Milot Fier, Ervin Minarolli denoncoi fort ndertimin e kesaj...

Ish-drejtori i Aviacionit Civil: Shteti u dorëzua në Rinas

Dy grabitjet në aeroportin e Rinasit, aq më shumë nga i njëjti person konsiderohet një situatë e papranueshme prej ekspertëve. Madje në kushtet kur...

Rritja e transportit ajror, a e justifikohet projekti i aeroportit të...

Transporti ajror ka shënuar rritje të vazhdueshme çdo vit. Në 2017-n, numri i udhëtarëve ishte 2.6 milionë dhe rritja 23% krahasuar më një vit...