Tag: horoskopi

Horoskopi, 17 tetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Dashuria: Kjo është një ditë e keqe, por që do përmirësohet në vijim. Do të shtyheni të flisni me të dashurin, sepse qielli është...

Horoskopi, 15 tetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Dashuria: Megjithë disa keqkuptime në marrëdhëniet në çift, do të jeni të durueshëm dhe do të përpiqeni ta bëni këtë një ditë pozitive. Bëni...

Horoskopi, 14 tetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Gjate kësaj dite do zbuloni disa ane te tjera te karakterit te partnerit tuaj te cilat do iu pëlqejnë jashtë mase. Do ndiheni me...

Horoskopi, 12 tetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Asgjë nuk do shkoje si duhet sot ne jetën tuaj ne çift. Do keni here pas here debate me njeri tjetrin dhe situata mund...

Horoskopi, 10 Tetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Dashuria: Dita e sotme ju sheh më të fortë sesa ditët e fundit. Është e rëndësishme tani të kuptoni se cilin dëshironi në anën...

Horoskopi, 9 Tetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Dashuria: Sot do të jetë një ditë ngjarjesh dhe pritjesh të papritura që do t’ju bëjnë nervoz. Do të jetë mirë që të izoloheni...

Horoskopi, 8 Tetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Marrëdhënia me atë qe keni ne krah do jete shume e paqëndrueshme gjate kësaj dite. Nuk do jeni shume ne humor dhe here pas...

Horoskopi, 6 tetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Do kaloni një site shume romantike sot ju qe jeni ne çift dhe emocionet do jene te papërshkrueshme. Partneri do iu beje te lumtur...

Horoskopi, 5 tetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Do keni debate te zjarrta gjate kësaj dite ne jetën tuaj ne çift dhe asgjë nuk do shkoje si e kishit menduar. Beni kujdes...

Horoskopi, 4 tetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Nuk do jeni asnjë çast te mërzitur gjate kësaj dite përkundrazi do jeni euforike dhe te gatshëm për te bere ndonjë çmenduri te vogël...