Tag: horoskopi

Horoskopi, 16 Gusht 2017/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për JU

Dashi  Çdo gjë do shkojë më së miri ndermjet jush dhe atij që keni në krah gjatë kësaj dite, madje do i zgjidhni me shumë...

Horoskopi, 15 Gusht 2017/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për JU

Dashi Edhe vazhdimësia e kësaj dite do varet nga ju. Nëse nuk tregoheni tolerantë dhe kërkoni të jeni ju shefi/ja në lidhjen që keni do...

Horoskopi, 14 Gusht 2017/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për JU

Dashi Pas një periudhe jo shumë të mire për jetën tuaj në çift, marrëdhënia me partnerin/en do fillojë të përmirësohet. Do kaloni më shumë kohë...

Horoskopi, 13 Gusht 2017/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për JU

Dashi Në mëngjes Hëna në shenjën tuaj do ju mbështesë, por në drekë mund të keni disa luhatje humori. Ata që janë me pushime, do...

Horoskopi, 11 Qershor 2017/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për JU

Dashi Sot do mendoni vetëm për ato që do kaloni dhe aspak për ato që mund të ndodhin në të ardhmen. Dita do jetë e...