Për t’u marrë shembull, studentët pastrojnë rrugën pas protestës së tyre

Ndaje

Mijëra studentë që sot protestuan masivisht pranë Ministrisë së Arsimit, kanë hedhur pankarta dhe letra të shumta nëpër rrugë. Por kanë po ata që kanë vendosur të mbledhin mbetjet në qese plastike.

Fotot tregojnë anën tjetër të protestës model të mijëra studentëve, të cilët në përfundim të saj mbledhin mbeturinat..

Leni një përgjigje