Tag: vitamina d

Studimi i rëndësishëm: Vitamina D dhe vdekjet në Itali dhe Spanjë

Një studim i ri nga studiuesit në Trinity College Dublin ka hedhur hipotezën se mungesa e vitaminës D mund të jetë e lidhur me...

Kjo vitaminë parandalon kancerin

Prania e vitaminës D, ul me 20% rrezikun për kancer.  Në këtë përfundim kanë arritur shkencëtarët në Japoni pas një studimi që zgjati 16...