Tag: vala e dyte

Vala e dytë e koronavirusit, Trump i vendosur dhe i prerë:...

Presidenti Donald Trump të enjten tha se nuk do te lejoje mbylljen e vendit, nëse Sh.B.A goditet nga një valë e dytë e infeksioneve...

Kur vjen vala e dytë e koronavirusit? Mbase, po e përjetojmë

Në një email dërguar DW, zëdhënësi i OBSH Christian Lindmeier thotë se “vala e dytë” kur i referohemi pandemisë së koronavirusit, nuk është një...

Rama: Duhet të jemi të përgatitur për një valë tjetër të...

Pas shqetesimit qe kane ngritur disa prej eksperteve, por dhe atyre nga bota, dhe vete kryeministri Edi Rama e ka pranuar se mund te...

Mjeku Kalo tregon nëse virusi do të kthehet masivisht në vjeshtë

Mjeku Tritan Kalo ka dhene disa sqarime lidhur me situatën e pandemisë në të cilën ndodhet vendi. Kalo shpjegoi se nëse do të vazhdojë...