Tag: politika

Reagim pas reagimi/ Boçi: Përgjegjësit ligjorë dhe moralë të kësaj...

''Në detyrën si ligjvënës ne mbrojmë interesin publik dhe qytetar dhe interesi i fëmijëve tanë është interesi më i lartë''- kështu i përgjigjet Luciano...

Surprizon deputeti: Prostitutat janë më të mira se qeveritarët, bëjnë punën

Një ligjvënës në Indi e ka bërë të qartë se ai nuk mendon si shumë nga zyrtarët qeveritarë, duke thënë se prostitutat janë më...

Kreu i Gjykatës së Lartë flet troç: Politikanë më kanë kërkuar...

Gjykata e Lartë është në kolaps. Këtë ka nënkuptuar kryetari i gjykatës, Xhezair Zaganjori, i cili prej kohësh ka ngritur disa problematika që shqetësojnë...