Tag: nuk kalon

EMRI/Zyrtari i parë nga radhët e policisë nuk kalon Vetting-un, shkak...

Komisioni i jashtëm i Vlerësimit, njoftoi sot shkarkimin nga detyra të oficerit te policisë, pasi nuk mundi të justifikonte dot pasurinë e tij. Oltjon...

Sharkohet gjyqtari në Korçë, i hapin problem milionat e dhuruara nga...

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka lënë në fuqi vendimin e KPK për shkarkimin nga detyra të gjyqtarit Sotiraq Lubonja, i cili ishte njëherazi...

Kosova nuk arrin të bëhet anëtare e INTERPOL-it, shtetet që votuan...

Kosova nuk ka arritur të marrë antarësimin në Interpol. Pas dështimit në raundin e parë, edhe në raundit të dytë të votimit, Kosova nuk ka...

Prokurori i ’21 Janarit’ ngec në Vetting, nuk e justifikon...

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit i dha prokurorit Cama notë ngelëse të mërkurën për të tria kriteret e rivlerësimit. lProkurori Cama, i pranishëm dhe...