Tag: mbyllja e vendit

Vala e dytë e koronavirusit, Trump i vendosur dhe i prerë:...

Presidenti Donald Trump të enjten tha se nuk do te lejoje mbylljen e vendit, nëse Sh.B.A goditet nga një valë e dytë e infeksioneve...