Tag: m sifda

KQZ-ja e re me përbërje PS-PD “betohet”, Celibashi zbulon sfidën e...

Fryti kryesor i marrëveshjes së 5 qershorit, është tashmë një realitet. KQZ-ja e re tashmë e riformatuar sipas marrëveshjes mes PS, PD dhe LSI,...