Tag: fond

Koronavirusi/Qeveria kërkon borxh nga Banka Botërore për testim të gjerë të...

Qeveria shqiptare i ka paraqitur Bankës Botërore një projekt të ri ku kërkon të paktën 16.2 milionë dollarë hua në kuadër të emergjencës së...

Fond tjetër nga SHBA, miliona dollarë për të bërë transparencën e...

Shtetet e Bashkuara njoftojnë një ndihmë tjetër zhvillimi për Shqipërinë. Behet fjale per shumën 5.5 milionë dollarë,e cila shkon  për ngritjen e Akademisë Amerikano-Shqiptare...

Gjermania jep 4 milionë euro për Shqipërinë, ambasadori tregon se ku...

Gjermania jep 4 milionë euro për rindërtimin e shkollave dhe institucioneve publike në Shqipëri, të cilat u dëmtuan nga tërmeti i 26 nëntorit. Lajmin e...

Austria do t’i monitorojë vetë paratë e saj, zbulohet shuma që...

Austria do të ndihmojë qeverinë shqiptare në përballimin e pasojave të tërmetit të datës 26 nëntor 2019, duke vënë në dispozicion 600,000 €, për...

KE dhuron 15 milionë euro për Shqipërinë, mesazhi i Ursula Von...

Tërmeti fatal dhe tragjik ka sjellë dhe solidaritetin e miqve dhe shteteve Evropiane. Mësohet se KE ka vendosur të dhurojë 15 milionë euro për...

KF Kukësi i bashkohet nismës për ndihmë, lojtarët dhurojnë një pjesë...

Pas ndihmave të para, në ushqime dhe veshje, edhe klubi i Kukësit i është bashkuar nismës për të ndihmuar financiarisht. Me anë të një postimi...

Zjarret në Greqi, qeveria shqiptare akordon fond ndihme për fqinjët

Qeveria shqiptare ofron ndihmë financiare prej 100 mijë euro për Greqinë për të lehtësimin e pasojave dhe dëmeve të shkaktuara nga zjarret masive të...