Tag: detyrimi

Maska në publik/Ish-ministri tregon sëmundjen e rëndë nga e cila vuan:...

Ish ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka folur për vendimin e Ramës që maskat të vendosen me detyrim duke nisur nga java e ardhshme...

FOTO/”Shembulli që NUK duhet ndjekur: Detyrimi për të mbajtur maskë në...

Vendimi me i fundit i qeverise  Rama, disa muaj pas pandemise, ishte te detyronte shqiptaret te mbanin maska dhe ne ambjentet publike, dhe kete...

SHIFRAT/ Borxhet i merr qeveria, por ja sa lekë është detyrimi...

Kosto e borxhit publik për frymë në vitin 2018 Open Data Albania (ODA) po hulumton mbi treguesin e kostove te borxhit per fryme. Ky tregues...