Tag: anglishtja

E “masakruan” për anglishten, Jonida rrëfen si është ndjerë: Nuk ka...

Jonida Maliqi është rikthyer në Shqipëri duke renditur Shqipërinë në vendin e 17. Pas bujës së madhe që bëri me performanca e saj dhe...

VIDEO/Një ditë para konkurrimit në Eurovision, Jonida Maliqi zhgënjen me anglishten

Jonida Maliqi do të jetë përfaqësuese e Shqipërisë në festivalin e përvitshëm “Eurovision 2019” i cili këtë vit do të mbahet në Izrael. Ajo u...

E ka marrë anëtari i KPK-së anglishten? Prokuroria dërgon letërporosi në...

E ka marrë apo jo provimin e anglishtes komisioneri i Vetting-ut, Lulzim Hamitaj? Prokurorët kanë vendosur t’i japin përgjigjje kësaj dileme hetimore, duke pyetur...