Basha: Ndryshimi i mesatares per maturantet, kriminale

Ndaje

Kryetari i PD Lulzim Basha u premtoi qytetarëve të Beratit rihapjen euniveristetitnte mbylkur atje dhe trajtim jodiskriminues per matiurantë, siç ndodhi këtë vit me ndryshimin e mesatares nje muaj para provinit të parë te matures.

“Nuk ka gjë më të trishtë dhe më kriminale se të shikosh dritat e fikura të Universitetit të Beratit. Por dua t’u jap fjalën qytetarëve të Beratit që dritat e universitetit do të ndizen në Berat. Do të ndizen anembanë Shqipërisë dritat e arsimit”, deklaroi Basha duke iu referuar mbylljes se universitetit te Beratit.

Kreut i opozites tha se qeveria ka bere nje padrejtesi te madhe ndaj maturanteve shqiptare me ndryshimin e mesatares ne momentin e fundit.

“Dua t’ju them, në veçanti, qindra prindërve që më kanë dërguar sms gjatë këtyre ditëve, përfshirë edhe prindër nga Berati, se padrejtësia që është bërë me ndryshimin në çastin e fundit të kriterit të mesatares për maturantët është një nga paudhësitë e fundit të këtij regjimi”, nenvizoi Basha

Loading...

Leni një përgjigje