Tag: tirona

Yjet e muzikës tironse ndezin atmosferën te Amfiteatri i liqenit

Zërat më të mirë të Shqipërisë së mesme janë mbledhur sonte për publikun kryeqytetas. Bashkia e Tiranës ka sjellë sonte “Ti tironë dashni e modhe”...

FOTO/Derbi i kryeqytetit, publikohen formacionet e Tirana-Partizani

Pas pak Tirana dhe Partizani zbresin në fushën e "Selman Stërmasit" në një 90 minutësh të cilësuar si derbi i kryeqytetit. Ndërkohë janë bërë publike...

Familjet e para të “Llaci-facëve” të Tironës

Në fillimet e shekullit të XIX-të shquheshin në Tironë dy familje të dëgjuara vllahe (arëmëne) si karvanxhinj që i shërbenin tregut të Tironës, përfaqësuesit...