Tag: Thumane pallatet

PD po mbledh informacione per vdekjet ne pallatet e shembura te...

PD ka nisur mbledhjen e informacioneve për mosveprimin kriminal të Qeverisë dhe Bashkisë Krujë për dy pallatet e shëmbura nga tërmeti i datës...