Tag: telefonat

Sugjerohet dezinfektimi i celularëve: Koronavirusi mund të përhapet nga ekrani i...

Shkencëtarët kanë zbuluar se koronavirusi i ri mund të “mbijetojë” në ekranet e telefonit deri në një javë, dhe ofron një rrugë të mundshme...

Urdhëroi heqjen e telefonave, shefat e policisë-Ardi Veliut: Radiot nuk kanë...

Urdhri i drejtorit të Policisë së Shtetit Ardi Veliu për të hequr telefonat gjatë shërbimit për të shmangur dekonspirimin e operacionit është debatuar dje...

Celularë në shkollë, urdhëri i ri i ministrisë: Sekuestro dhe penalizim...

Ministria e Arsimit ka publikuar një tjetër udhëzim, i cili në thelb ka masa më të rrepta. Udhëzimi është në vijësimi të udhëzimit të...