Tag: sizmologet

Termetet, sizmologët: Kemi hyrë në një periudhë me aktivitet sizmik të...

Tërmeti i datës 28 janar me një magnitude të lartë të shkalles 4.9 rihter, thellesi 7 km dhe epiqendër në fshatin Bubq, vetëm dy...