Tag: shtetet

5 shtete hapin kufirin me Shqipërinë, kujdes rregullat kur udhëtoni drejt...

Shqipëria  konsiderohet zonë me rrezik të lartë   ndaj shume shtete i kanë mbyllur dyert,  por ka  dhe nga ata të cilët   nuk e kanë...

LISTA/Të gjitha shtetet në Europë ku mund të udhëtohet, pavarësisht koronës

Sezoni kryesor i udhëtimeve për pushime në Evropë po përfundon. Sidoqoftë disa rajone njoftojnë rritje të rasteve të koronës dhe rregulloret e udhëtimeve aktualizohen...

Lista e shteteve dhe rregullat që duhet të ndiqni nëse udhëtoni...

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, nisur nga situata e krijuar prej kufizimeve të lëvizjes së lirë të udhëtarëve jashtë vendit, me qëllim parandalimin...

Zvicra zgjeron listën e shteteve që do i’u vë karantinën

Zvicra ka zgjeruar listën e saj që do iu vë karantinën shtetasve të huaj. Nga 29 shtete, lista është zgjeruar tani në 42 shtete....