Tag: RisiAlbania

Projekti zviceran RisiAlbania, krijohen rreth 1,000 vende pune për të...

Projekti Zviceran RisiAlbania njofton se janë mbi 1,000 vende pune të krijuara dhe 5,000 punë të gjetura në fazën e parë.  Në takimin e dytë...

FOTO/ RisiAlbania prezanton projektin zviceran për qendrat e udhëzimit të karrierës,...

Një konferencë mbi udhëzimet për karrierë është zhvilluar nga RisiAlbania tek Qendra Rinore në Tiranë, ku u diskutua mbi bashkëpunimin që po kryhet midis...