Tag: prevalle

VIDEO/Meta nuk e harron “shqiponjën”, mesazhi i tij nga Prevalla

Kreu i shtetit, Ilir Meta ndodhet në Bjeshkët e Prevallës, destinacionin e preferuar nga ai dhe familja e tij. Nga aty, ai ka përshëndetur...

Takimi në Prevallë, këngëtarja e njohur qëndron pranë presidentit Ilir Meta

Presidenti Ilir Meta zgjodhi këtë fundjavë të qëndronte në Prevallë. Tashmë dihet që presidenti gjithmonë zgjedh Kosovën për të pushuar, dhe pse situata politike...