Tag: ministria e financave

Koronavirusi hyn në Kryeministri dhe Ministrinë e Financave, zbulohen rastet e...

Koronavirusi ka prekur edhe institucionet më të larta në vend, përkatësisht Kryeministrinë, Ministrinë e Financave dhe disa institucione të tjera qendrore. “News24” dhe “BalkanWeb” mësojnë se janë identifikuar...

Bizneset me shumë NIPT-e, afat deri në gusht për mbylljen

Bizneset që kanë më shumë se një NIPT kanë afat deri në muajin gusht për t’i mbyllur ato dhe për të mbajtur vetëm NIPT-in...

Qeveria jep me koncesion autostradën Tiranë-Durrës për 380 mln euro, çfarë...

Qeveria shqiptare ka planifikuar të nënshkruaje edhe tre kontrata të reja koncensionare në infrastrukturën rrugore dhe aeroportuale. Ndër to spikat dhënia me koncesion e...

Pagesa e kësteve, ndryshon ligji për dëmshpërblimin e ish-të përndjekurve

Qeveria ka vendosur që të bëjë disa ndërhyrje në ligjin “Për dëmshpërblimin e të përndjekurve politikë” duke përcaktuar një ndarje të re për disa...