Tag: makina luksi

SKEMA/ Makina luksi kontrabandë, dëmi 1.5 milionë euro – Të implikuar...

Prokuroria e Tiranës ka zbuluar një skemë të trafikimit dhe kontrabandimit të mjeteve motorike luksoze në vendin tonë. Hetimi i cili ka zgjatur më shumë...

“Makina luksi” nga 1 Janari 2018, ja ndryshimet për tarifat

Në ligjin për taksat kombëtare ka pësuar ndryshim trajtimi i atyre që quhen mjetet e luksit, ku për efekt takse “ Automjete Luksoze” do...