Tag: jashtigji

Operacion në Durrës, disa të proçeduar, mes tyre dhe tregtarë

Policia vijon operacionin kunder informalitetit. I fundit raportohet ne Durres, ku pati nje plan masash për parandalimin dhe goditjen e rasteve të abuzimit me çmimet...