Tag: inteligjenca

STUDIMI/Burrat që martohen me gra të zgjuara jetojnë më gjatë

Studimet e reja zbulojnë se të martohesh me një grua të zgjuar  të zgjat jetën dhe të bën më të lumtur. Profesor Lawrence Whalley, profesor...

Shkelje e madhe, në internet qarkullojnë informacione të hollësishme të SHISH

Një artikull i fundit i Independent, raporton se në Shqipëri (vend anëtar i NATO-s) po publikohen informacione të ndjeshme në internet, në lidhje me operatorët...