Tag: Diete

Hyjnë “fshatçe” në dietë, synimi të humbasin 100 mijë kg për...

Dietat dhe stërvitjet janë më efektive kur bëhen me dikë tjetër. Motivimi në të tilla raste është çdo gjë që na duhet, dhe për...

Dieta ideale për një trup të shëndetshëm në vjeshtë

Kur stinët ndryshojnë, organizmi jonë kërkon më shumë vëmendje. Fillimi i vjeshtës është një moment ku duhet të nisim një proces detoksifikimi. Një ndihmë...