Tag: burgosja

Për herë të parë dhe në Shqipëri, bosët e krimit do...

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj ka firmosur kërkesën e SPAK për izolimin e bosëve të krimit në 41 bis. Struktura e Posaçme Anti-Korrupsion (SPAK) kërkoi...