Ikja e Rakipit nga Top Channel. “Klanet vendosin per hapësirat mediatike”

Ndaje

Klanet sërisht klanet do të ndikojnë e do vendosin në hapësirat e reja mediatike në TV. Tani do të  rikthen “Të Ekspozuarit”, “Të Konsumuarit”, “Të Ezauruarit”!!!” Kështu shkruan në një postim në FB  i mirënjohuri Ylli Dylgjeri menjehrë sapo ka marrë vesh mbylljen  e emisionit “”Të Paekspozuarit” të gazetarit të miërnjohur Ylli Rakipi. Me poshtë postimi i plotë:

“I nderuar Ylli,

Mësova dje nga Ju, se emisionit Tuaj “Të Paekspozuarit” i erdhi fundi. E mbylle me fjalët” Ky ishte emisioni i fundit…
E kam ndjekur kur mundja këtë emision dhe duhet ta pranoj si një emision të shikueshëm në morinë e debateve televizive në vend. Emisioni Yt i arriti shpesh majat e debatit dhe luftës mediatike. Afirmoj dhe kritikojë individët dhe politikanët, goditi fenomenet e zeza që po kalon Shqipëria në këto momente. Për këtë merita Juaj është për tu vlerësuar dhe përshëndetur. URIME YLLI.
Së fundi, media është biznes. Aktorë të tjerë po hyjnë vrullshëm çdo ditë në ekrane. Siç duket
nga informimi, sërisht klanet do të ndikojnë e do vendosin në hapësirat e reja mediatike në TV. Titulli i emisionit Tuaj “Të Paekspozuarit” u “konsumua” shpejt! Në treg po rikthehen serisht “Të Ekspozuarit”, “Të Konsumuarit”, “Të Ezauruarit”!!!
Do të fitojnë qëndrestarët në këtë vend adash? Kjo është pyetja.
Më kthe një përgjigje Ylli.
Mirë mbetç.
Të fala Y.D”

 

 

Leni një përgjigje