Sali Berisha i përgjigjet fyerjes së Edi Ramës

Ndaje

Pas pezullimit të punimeve të Kuvendit, ish-kryeministri Sali Berisha ka folur jashtë sallës së Parlamentit për gazetarët ku tha se mazhoranca ka skenar për të mashtruar qytetarët dhe se tenton ti heqë fjalën opozitës.
“Vetëm një njeri që do të shkatërrojë parlamentin shqiptar dhe ky është…. Këta kanë frikë dhe nga Parlamenti. Cenimin më të madh do ta paguajnë ata vetë, s’ka ndodhur kurrë në histori që në mënyrë kaq të vendosur të mos respektohet e drejta e fjalës për procedurë si sot. S’kanë asnjë rëndësi ato të tjerat, kanë procedurën e vet, por kapitalen, si mund të më ofendojë mua Rama? Rama më nderon me çdo fjalë që thotë kundër meje. Problemi themelor është kjo se kemi të bëjmë me mohimin e të drejtës. Mazhoranca ka një skenar për të mashtruar qytetarët, gjithçka filloi me mohimin e të drejtës së fjalës”, u shpreh Berisha.

Leni një përgjigje