Deputeti shpeton nga prangat, keto jane dy akuzat per vrasjen e mengjesit

Ndaje

Hetim ne gjendje te lire per shkelje te rregullave te qarkullimit dhe largim nga vendi i aksidentit. Keto jane dy akuzat per Aqif Rakipin, deputet.

Ai eshte lene i lire duke shpetuar nga prangat oas nje aksidenti te rende sot ne nengjes, ku nje person humbi jeten.

Leni një përgjigje