Tag: vetvrasjet

Vetëvrasjet e grave në Durrës dhe Tiranë, psikologu nxjerr sondazhin: Burrat...

Vetëm në shumë pak kohë,  Shqipëria u trondit nga lajmi se dy gra vranë veten. I referohemi dy ngjarjeve të fundit. E para për gruan e...

TABELAT & SHIFRAT/ Rritet me 41% numri i vetëvrasjeve te të...

Në vitin 2017, në Shqipëri, u kryen 199 vetëvrasje, sipas të dhënave që janë publikuar nga INSTAT, me një rënie prej 11.5% (26 persona...