Tag: rrjetet 5g

Sulmohen e digjen antenat e 5 G, dy teorite konspirative

BBC Ditet e fundit ka pasur raportime për njerëz që i vënë flakën stacioneve 5G, kurse inxhinierët e internetit janë abuzuar në rrugë. Një kërkim i...

Qeveria i pret rrugën influencës kineze në rrjete 5G në Shqipëri

Qeveria shqiptare ka marrë masa për të frenuar ndikimin kinez në lidhje me zhvillimin e rrjeteve 5G dhe Inteligjencës artificial në vend. Të mërkurën është...