Tag: rrezarta shkurta

VIDEO/Krishtlindjet vijnë që në nëntor në familjen e Ermal Hoxhës, kërkesa...

Për familjen e nipit të ish-diktatorit Enver Hoxha Krishtlindjet kanë ardhur me herët. Për zbukurimet dhe shtëpinë është kujdesur vetë Rezarta Shkurta. Atmosfera e...

“Të kanë fotografuar me tjetrën ku ishe?” Rezarta Shkurtra ‘sherr’ me...

Rezarta Shkurta është vendosur në një pozitë aspakt komode nga një lojë që i kanë bërë dy gazetaret Fatma dhe Aulona. Një gazetar i ka...