Tag: Qendrimi i opozites per reformen zgjedhore

I PLOTE/ Zbulohet qendrimi i opozites ne Keshillin Politik te Reformes...

Nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-it, tek ndryshimi i sistemit zgjedhor, financimi i partive, ndarja e politikës nga krimi deri tek transparenca e diskutimeve dhe gjithëpërfshirja. Bëhet...