Tag: pa uje

Digjen transformatorët në Lezhë, 400 familje pa drita e pa ujë

Djegia e dy transformatorëve të fshatrave Gajush dhe Pllane në Lezhë kanë lënë pa energji elektrike dhe pa ujë të pijshëm 400 familje të...

Borsh, 6000 pushues mbeten pa ujë për 3 orë

Zona e plazhit të Borshit prej 3 orësh ka mbetur pa ujë. Sipas pronarëve të hoteleve dhe banesave në shërbim të turizmit mësohet se numri...