Tag: ndryshimet ligjore

Takimi me dyer të mbyllur, Liga e Futbollit jep kushtet e...

Nuk ka paqe mes presidentëve të klubit të futbollit dhe qeverisë. Pas disa orë takimi me dyer të mbyllur, mes presidentëve të klubit, presidentit...