Tag: mimoza hajdarmataj

FABULA/Edhe Sajmiri vrapon si në përrallë

Edhe Saimir Tahiri po vrapon si në përrallë. Të paktën këtë lë të kuptosh fabula e treguar nga ish deputetja e PD-së, Mimoza Hajdarmataj,...

MIMOZA HAJDARMATAJ/ Falemiderit kandidati i fisëm Flamur Hoxha

Miq, Dje dhe sot, në takime të mëdha dhe të zgjeruara, po mbyllet fushata si kudo, edhe në Kamëz e Paskuqan. Personalisht do doja të shpreh...