Tag: martin camaj

Debati për Camajn/ Sula: Dosja e Camajt nuk është dosje bashkëpunëtori,...

“Një dokument i kriuar nga ish-Sigurimi i Shtetit është një dokument i një policie politike militare që funksiononte mbi ligjin, pa ligj. Edhe ka...

Ernest Koliqi: agjent i huaj, antishqiptar apo shqiptar i vërtetë, antikomunist?

Studiuesi Erald Kapri ka hedhur kendveshtrimet e tij lidhur me debatin qe ka perfshire Martin Camajn dhe Ernest Koliqi. Shenjestra e këtij sensacionalizi me historinë...